I have an offset cursor bug

Discuss problems and solutions.

I have an offset cursor bug

Postby ProfessorPLUR777 » 19 Nov 2017 17:41

Hello everybody!

I have a really weird bug going on and I am not sure how or what is causing it. I made a video and uploaded it to youtube detailing my bug: https://www.youtube.com/watch?v=r7vEsSX ... e=youtu.be

Any help would be very appreciated so that I can work past this roadblock.

Professor PLUR
ProfessorPLUR777
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 19 Nov 2017 17:34

Re: I have an offset cursor bug

Postby Macciza » 20 Nov 2017 22:34

Do you have any screen zoom running ??
I've had similar issues with other apps that resolved with that ...
iMac 2.8G i7 12G 10.6.8/10.7.2, Legacy Dexter/Lemur, Liine Lemur/iPad2, KMI SoftStep, 12Step & QuNeo , B-Controls, Mackie C4 etc
MaxMSP, Live Suite, Native Instrument stuff, etc Modified Virtual Guitar System etc All Projects/Modules © CC-BY-NC-SA[*]
Macciza
Regular
 
Posts: 1325
Joined: 07 Dec 2011 04:57
Location: Sydney, Australia.

Re: I have an offset cursor bug

Postby ProfessorPLUR777 » 23 Nov 2017 17:26

Not that I am aware of. I am not sure what triggers it, because I just opened it up and it is working just fine. I will look more into the screen zoom possibility. Thank you for the input!
ProfessorPLUR777
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 19 Nov 2017 17:34

Re: I have an offset cursor bug

Postby ProfessorPLUR777 » 30 Nov 2017 00:09

My Lemur app is still bugged, I am going to submit a ticket to them I think
ProfessorPLUR777
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 19 Nov 2017 17:34

Re: I have an offset cursor bug

Postby ProfessorPLUR777 » 30 Nov 2017 00:14

My Lemur app is still bugged, I am going to submit a ticket to them I think
ProfessorPLUR777
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 19 Nov 2017 17:34


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron