Daemon empty after pc boot

Discuss problems and solutions.

Daemon empty after pc boot

Postby JoPo » 15 Oct 2017 12:22

Hi !

After solving that issue :? :
viewtopic.php?f=32&t=951

Daemon config is empty after pc boot and I must add again the midi I/O :o ! I delayed daemon boot from 15s to be sure it starts after every other applications such as loopmidi. But no luck. :shock: Daemon is the last to start, now though...

I'm pretty sure this issue happend to other lemur users but I can't find any info, even on this forum ! :!: :|

If anyone could give me some info or help, it would be nice ! :mrgreen: And I would thank him ! (Yes I will !)

PS : I posted a topic like this one in general discussion, but I believe its place belongs to troubleshooting......

Thanks for your attention ! :roll:
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <
JoPo
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 14 Oct 2017 17:27

Re: Daemon empty after pc boot

Postby JoPo » 15 Oct 2017 13:21

Yeah ! :o

I am very proud of myself ! 8-) :mrgreen:

By delaying daemon start up from 15s, thanks to 'Startup Delayer' free utility, it starts with its config. I think the issue comes from the fact that it started BEFORE loopmidi ! :roll:

So, for those who want to do the same : install 'Startup Delayer', set daemon with 15s delay, untick "launch daemon on startup" and untick daemon in msconfig too :!: :!: This is important, otherwise, daemon still start on pc boot before loopmidi !

Normally, it works fine.
> > > > > > > > > > > > --- Musica --> here ! ---< < < < < < < < < < < <
JoPo
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 14 Oct 2017 17:27


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests

cron