Need Help to change Roboknobs to OSC

Discuss problems and solutions.

Need Help to change Roboknobs to OSC

Postby tater01 » 15 May 2017 22:43

Hello, just want to say I completely suck at scripting! I've been working on a template for a long time because I suck at it! I have ideas how I want my template to work. I tried to incorporate as much of the badass stuff in the user library into my template as I could. I really would like to incorporate Roboknobs from the user library into my template but using OSC instead of MIDI. Thanks to the scripter for scripting such great knobs that can record your movements! Very awesome! Unfortunately I am trying to use as little MIDI as possible in my template and Roboknobs is designed to send MIDI only.

So I am begging for someone awesome to help me change Roboknobs to send OSC messages!

RoboKnobs.jzml
Original Roboknob from User Library
(8.65 KiB) Downloaded 18 times


Any help is appreciated!!!
tater01
Newbie
 
Posts: 38
Joined: 24 Jan 2016 19:17

Re: Need Help to change Roboknobs to OSC - Solved!!!

Postby tater01 » 19 May 2017 16:46

Figured it out!!!
Thanks to SAVEAS on the user library for posting the original version of Roboknobs. I am definitely not smart enough to figure out how to script it from scratch. But I did figure out how to modify it to send OSC only messages!!!

Thanks!!!!

Here's the OSC version of Roboknobs if anybody wants that!

Roboknobs OSC.jzml
OSC Roboknobs
(16.43 KiB) Downloaded 20 times
tater01
Newbie
 
Posts: 38
Joined: 24 Jan 2016 19:17


Return to Troubleshooting

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron