ipad pro

Send us your feedback or ask for features.

ipad pro

Postby beardyman » 11 Sep 2015 17:46

so, will lemur automatically support ipad pro's enormous screen? will the editor be able to handle displaying it? if not. . when could we expect an update?
beardyman
Newbie
 
Posts: 4
Joined: 09 Mar 2014 23:16

Re: ipad pro

Postby ndivuyo » 11 Sep 2015 22:15

I can't be certain, but I would assume so. In the editor you can customize how big you want your layout to be, it should be fine. People have been making layouts (like Traxus) for those huge touch screens that run off android tv, so I don't see why not.
ndivuyo
Regular
 
Posts: 279
Joined: 23 May 2014 00:24

Re: ipad pro

Postby freepuppies » 12 Sep 2015 04:24

not to be that guy and geek out but... are you *the* beardyman?? because your setup has been an inspiration to me ever since i heard about it.

here's some information on traxus. Right now from my understanding people have kind of had to hack how big the layout is for non-traditional sizes, but I wouldn't be surprised if the next update for the editor included a PadPro size.

http://djtrax.us/201503/23-inches-of-to ... th-traxus/
freepuppies
Newbie
 
Posts: 18
Joined: 18 Apr 2013 19:55

Re: ipad pro

Postby ndivuyo » 12 Sep 2015 17:46

No hacking is needed to make a custom size template...
Just open the editor. In the top right there is a drop down menu for template sizes. Click "manage" and then you can set your custom dimensions
ndivuyo
Regular
 
Posts: 279
Joined: 23 May 2014 00:24

Re: ipad pro

Postby Traxus » 16 Sep 2015 16:40

freepuppies wrote:
here's some information on traxus. Right now from my understanding people have kind of had to hack how big the layout is for non-traditional sizes, but I wouldn't be surprised if the next update for the editor included a PadPro size.

http://djtrax.us/201503/23-inches-of-to ... th-traxus/


As far as i know, this issue is specific to Android (maybe just certain devices, this is a special case because the device does not inherently have a screen, and I purchased it separate)

With the Android MX 3 tv box, we need a rooted device that allows us to change the DPI of the device after startup, for some reason, doing this allow lemur to pick up the actual resolution of the monitor that is being used... Doing something as simple as changing from 240 DPI to 239 (no visible diffrence) is enough to get Lemur behaving correctly...

Then, as other posters have noted, its just a matter of making a template at that resolution.
Traxus
Regular
 
Posts: 216
Joined: 30 Nov 2012 06:19
Location: Detroit

Re: ipad pro

Postby kakmanu » 04 Jul 2016 06:53

not to be that guy and geek out but... are you *the* beardyman?? because your setup has been an inspiration to me ever since i heard about it.
คาสิโนออนไลน์
kakmanu
Newbie
 
Posts: 9
Joined: 11 Jun 2016 04:00


Return to Wishlist

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron